Recomanacions

La FGA debat sobre les «incògnites» de les eleccions de 2019

La Fundació Gabriel Alomar ha celebrat aquest divendres una conferència sobre la campanya electoral per les eleccions del 2019, a càrrec del politòleg Pablo Simón. Dins aquesta «campanya electoral permanent», el conegut politòleg ha exposat exemples de com les distintes formacions polítiques intenten encertar amb el seu missatge electoral, tenint en compte el creixent interès de la ciutadania en la política.

El cooperativisme de consum a Mallorca

Les cooperatives de consum, anomenades en alguns casos societats de resistència al capital, tenien com a objecte la compravenda, fabricació, transformació i comercialització de tota classe d’articless que poguessin ésser consumits pels associats -generalment tota casta d’articles per a menjar, beure i vestir-. Eren, doncs, associacions de consumidors. Aquests generalment hi prenien part per a realitzar les compres en comú per a llavors vendre els articles entre els associats i els no associats.

Socialismo cien años después

A los 17 años del siglo XXI, el presente artículo tiene como objetivo reivindicar el imaginario socialista frente al fracaso del capitalismo, y de los propios errores de las diferentes experiencias de transformación social. Cien años de aniversario de la primera experiencia socialista en el mundo, se toma como motivación para reflexionar sobre las posibles temáticas de la agenda de la ciencia del socialismo; en la delimitación de la evaluación del socialismo, como proyecto histórico monumental, entre la necesidad del cambio social y el cómo hacerlo.

Els valors del socialisme en l’era de la globalització

Sota el títol «Els valors del socialisme en l’era de la globalització» hem aplegat aquells experts en les diferents qüestions que suposen un repte en la societat actual, des dels nous espais de relacions entre els mitjans de comunicació i els agents polítics fins als nous models de lideratge, passant per tallers participatius sobre la igualtat, la pau, l’economia, la innovació i el medi rural.

Durant dos dies, l’Escola de Primavera va més enllà de la ideologia socialista i inclou totes aquelles qüestions que cal afrontar a curt, mig i llarg termini.

Apuntes históricos: Pablo Iglesias, PSOE y UGT

En octubre de 2008 la Fundación Pablo Iglesias firmó con los hijos de Andrés Saborit Colomer un “Convenio de edición” para la publicación en formato papel del libro titulado Pablo Iglesias y su tiempo (Madrid, 2009) en ventana nueva y se comprometió a la edición digital del texto original completo de la obra de Andrés Saborit (de la que ese libro era parte) titulada Apuntes históricos: Pablo Iglesias, PSOE y UGT.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart