La fundació

Història

La Fundació Centre d’Estudis Socials i Desenvolupament Gabriel Alomar nasqué l’any 2006 amb l’objectiu prioritari de fomentar el coneixement i la difusió del pensament socialista. S’inicià l’any 2002 com a associació, i quatre anys més tard es transformà en fundació.

Pretén generar un espai de diàleg i de reflexió, un marc on les persones de pensament progressista puguin compartir les seves aportacions. Un mitjà per impulsar un debat actiu per tal de donar respostes innovadores als reptes que planteja la societat balear d’avui.

Inspirats en la figura de l’intel·lectual mallorquí Alomar i Villalonga, la Fundació és també un centre de promoció de la cultura i de la identitat de les Illes Balears, i que al temps participa en projectes de cooperació cultural d’àmbit europeu. Conscients del valor del coneixement de la cultura socialista, la Fundació és també un punt de gestió documental i centre d’investigació del pensament socialista a les Illes Balears.

Objectius

 • Fomentar el coneixement i la difusió del pensament socialista.
 • Promoure la investigació de la història del pensament i l'actuació socialista, així com gestionar, conservar i difondre el patrimoni documental del socialisme a las Illes Balears.
 • Participar activament en el debat i la configuració dels corrents de pensament socialista actuals.
 • Desenvolupar activitats encaminades a la gestió, la creació i la difusió de la cultura.
 • Crear i mantenir un espai de debat social per dinamitzar idees, reflexions, aportacions i propostes de persones que comparteixen una visió progressista de la societat.
 • Fomentar el coneixement i la presència de la identitat balear a la resta d’Espanya, a la Unió Europea i a l’estranger.
 • Promoure la recollida i la difusió d’informació per facilitar la cooperació cultural comunitària transeuropea i participar en projectes de cooperació cultural europea.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart